La Universidad de Girona publica noticia sobre Communication Papers

Posted on Updated on

Communication papers - diseno 2014

Con motivo de la entrada de Communication Papers al sistema OJS, la única revista científica de la UdG que trabaja de forma integrada con el sistema, la Universidad ha publicado una noticia en el portal web principal.

La noticia recoge las declaraciones de la editora Carmen Echazarreta, que destaca: “Entrando al OJS, Communication Papers ha ganado en capacidad de indexación, además de consolidar su calidad académica”.

Os animamos a leer y compartir.

Accedan aquí: Communication Papers – Universidad de Girona

 

Communication Papers es consolida amb l’entrada a l’OJS

La revista científica “Communication Papers”, que edita el grup de recerca ARPA de la UdG, publica el seu quart número i ho fa plenament integrada en el sistema Open Journal Sistem (OJS).

Echazarreta-CP

El grup de recerca ARPA (Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals) de la UdG publica la revista científica Communication Papers des del març de 2011. L’objectiu editorial de la revista, segons Carme Echazarreta, investigadora principal del grup, és la publicació i difusió dels articles de l’àmbit del periodisme, de la comunicació audiovisual i de la publicitat, posant l’accent en el tractament de gènere mèdia literacy.

Communication Papers és cofundadora de la Plataforma Latina de Revistas de Comunicación (PLATCOM), un clúster estratègic de revistes científiques de l’àmbit de la comunicació. En aquest context, Communication Papers, ha esdevingut una de les publicacions més seguides de la PlatCom. S’ha posicionat com un espai científic de qualitat, que fa propostes consorciades a través de monogràfics, entre d’altres, amb la revistaComunicar, o amb el recent call for papers (Alfabetització Transmediàtica). Per això, la presència que ha adquirit en catàlegs i repositoris, comLatindexMIARSherpa-RomeoDOAJISOC, fa visible la seva consolidació.

Una de les novetats que presenta el darrer número de Communication Papers és la integració en el sistema Open Journal System (OJS). L’OJS és un sistema de gestió editorial que ha estat desenvolupat pel Public Knowledge Project per ampliar i millorar l’accés a la investigació. Entre les característiques principals, destaquen la indexació completa dels continguts, la facilitació d’eines de lectura i edició i el control dels processos de revisió arbitrada. “En afegir-se a l’OJS, Communication Papers, ha guanyat en capacitat d’indexació, a més de consolidar la seva qualitat acadèmica”, explica Echazarreta, que es mostra molt satisfeta dels indicadors que exhibeix la revista des de la seva entrada a l’OJS.

Consulteu Communication Papersaquí.

 

Recuperado de:

http://communicationpapers.wordpress.com/2014/02/25/udgnoticiacp/

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.