[Presentación] China y Medios de Comunicación

Posted on Updated on

Autor: Manuel Ollé

Presentación del número China y medios de comunicación.

L’estudi de l’espai comunicatiu xinès (com el que proposa aquest número de la revista Communication papers) se’ns pot representar com una dedicació remota, perifèrica i molt especialitzada, però certament l’evolució econòmica i geopolítica de Xina, sumada al pes demogràfic que implica aplegar una cinquena part del conjunt de pobladors del món, fan que allò que passa a la Xina en qualsevol esfera de la vida publica, i especialment en aquells amb implicacions globalitzadores, no ens hauria de ser aliè ni indiferent: ni que sigui perquè ja ens està afectant molt directament.

Recuperado de: http://ojs.udg.edu/index.php/CommunicationPapers/article/view/367/presentaciopdf 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.