[Review] Els fenòmens religiosos com a praxis comunicatives

Posted on Updated on

wasdasadd

Autora: Sílvia Aulet

El aquest assaig el Pare Duch s’endinsa en el món de la religió des de la perspectiva de la comunicació. Lluís Duch és monjo de Montserrat i doctor en Antropologia i Teologia i és autor de nombrosos assajos i articles que exploren l’univers dels símbols i els mites, que és un dels àmbits que ha treballat més abastament. Ha estudiat els diferents llenguatges dels símbols i els mites i s’ha interessat per la seva interpretació, intentant portar-los a la quotidianitat i relacionar-los amb altres universos com els religiosos i els polítics. És en aquest context que apareix aquest volum. Un llibre replet de reflexions que et porten a pensar més enllà. Un llibre necessari per entendre la situació actual de la religió en un context en el qual els mitjans de comunicació cada cop adquireixen més importància, en tots els àmbits, i la religió no en queda al marge.

Recuperado de: http://ojs.udg.edu/index.php/CommunicationPapers/article/view/467/Aulet_CP14

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.